26-10-2019, 23:38 PM
Neid masinaid ikka liigub jah. Aga kuna JCB tootis sarnase välimuse aga erineva sisuga ehk erinevaid mudeleid (JCB 3c, 3c MKII, 3c MKIII, 3d, 3d MKII, 3d MKIII, 4c, 4d, 4d MKII) 1960-nendate algusest 1970-nendate lõpuni siis see kas sisu poolest on tegemist sama masinaga selgub alles lähemal uurimisel. Ma ise olen kohanud hilisemaid mudeleid aga 60-nendate alguse variante pole siiani ette sattunud. Küllalt tõenäoline siiski on, et ka neid siiakanti sattunud on.
Vaatasin internetist pilte ja osadel varaste 3c-del on tagakopa masti otsas kaitse.
See on küll mõistlik, sest masti ülaosa jääb transportimisel gabariitidest välja. Ja kui seal on silindri väljavõte, mille küljes nurgaga hüdravoolik siis metsas töötades on see tõeline nuhtlus. Põhimõtteliselt õnnetus, mis hüüab tulles. Nii et olen isegi mõelnud, et sinna peaks mingi kaitseraua keevitama.
Vaatasin internetist pilte ja osadel varaste 3c-del on tagakopa masti otsas kaitse.
See on küll mõistlik, sest masti ülaosa jääb transportimisel gabariitidest välja. Ja kui seal on silindri väljavõte, mille küljes nurgaga hüdravoolik siis metsas töötades on see tõeline nuhtlus. Põhimõtteliselt õnnetus, mis hüüab tulles. Nii et olen isegi mõelnud, et sinna peaks mingi kaitseraua keevitama.