28-10-2019, 12:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-10-2019, 12:24 PM ja muutjaks oli Aare R..)
Eks mul oli selle kombo ostmisel samuti üks tähtis argument- nagu v6sa ütles- kaks akut ja laadija ning trell "kauba peale", sest edaspidi, kui vaja, on kere ost tunduvalt soodsam. Ereldi ostes oleks 2 5Ah akut või laadija eraldi läinud enam vähem sama maksma mis kogu kombo. Ja 1.5Ah või siis lausa 14.4V trelli ma ka ei tahtnud, sest enamus riistu kasutavad 18V akusid ning osad aparaadid väidetavalt alla 3Ah akudega ei töötagi.
Mulle polegi oluline, et see trell masstööd teeb ning ka täie jõuga kallal pole siiski
Aga eks ma püüan järgmistel kordadel trelli käitumist pingsamalt jälgida, ehk on siiski tegu täitsa normaalsete näitajatega ning mina lihtsalt mõtlen üle.
Ei tasu valesti aru saada, ega ma ei nurisegi, sest selle trelli ost oli ka minu enda otsus ning Milwaukee või Hilti on kuuldavasti üsna kallid- praegu olekski hea põhjus lihtsalt huvi pärast uurida
Mulle polegi oluline, et see trell masstööd teeb ning ka täie jõuga kallal pole siiski

Aga eks ma püüan järgmistel kordadel trelli käitumist pingsamalt jälgida, ehk on siiski tegu täitsa normaalsete näitajatega ning mina lihtsalt mõtlen üle.
Ei tasu valesti aru saada, ega ma ei nurisegi, sest selle trelli ost oli ka minu enda otsus ning Milwaukee või Hilti on kuuldavasti üsna kallid- praegu olekski hea põhjus lihtsalt huvi pärast uurida