16-11-2019, 20:19 PM
(16-11-2019, 16:52 PM)Mutrivillu Kirjutas:(16-11-2019, 15:12 PM)Brrr Kirjutas: Videos ju reevers gaasipedaali tõstmisega.
Mul on sedapidi ja teistpidi. vana käigukast koos reversiga jäi alles ja jah küsimus on tegelikult täitsa aktuaalne. Ehk siis mul on 4 meh käiku edasi ja 2 tagasi ja kui meh kangi teisipida kangutan siis 4 tagasi ja 2 edasi. Seda aga ma praktiliselt ei kasuta enam kuna enamasti on sees 4 käik ja hüdro pedaal teeb ise kõik vajaliku. kui vaja midagi eriti rasket tirida siis jah vahetan meh käiku. Aga mõnikord on hea kui saab tagurpidi sõita pedaali alla vajutades sest ülespoole sikutada teda väga mugav pole. Siis kangutan meh reversi teisapidi ja jah... aga see hoiab pea selgena... ja pealegi käib kõik niii kole aeglaselt et kui ta ka liigub tistpidi kui ma oma soovides ette kujutasin siis ikkagi on palju aega välja mõtlemiseks mis järgmiseks teha. :Palju higistamist oli mul pumba 0 positsiooni taastajaga. originaal lahendus ei mahtunud kuidagi ära ja tuli uus teha. Jama on selles , et kui täis kiirusel pedaal lahti lasta kargab asi 0 ja sisuliselt hakkab koledaid asju juhtuma igal pool. ma tegin asja niiviisi ja 0 taastub sujuvalt . olen rahul ...
Miks ei tee edasi/tagasi liikumise kangi nagu Husqvarna murutraktoritel ?
Varbaga vajutad läheb edasi ja kannaga vajutab liigub tagasi.
On selline C kujuline pedaal millel toetuspunkt keskel ja siis vajutad varbaga tõuseb kanna juurest pedaal ülesse ja kannaga vajutad siis jälle tõuseb varba juurest pedaal ülesse.
Ei pea varbaga sikutama ja saab veel täpsemalt sõita.