23-11-2019, 17:55 PM
(23-11-2019, 17:30 PM)Walter Kirjutas:Kindlasti mitte! Aga see, et teatud kaader arvab endal õiguse olevat ühisruumi reostada ja seda laoplatsina kasutada, käib mullegi närvidele. Ahjah, niigi on kilulinnas romusõiduki ja ka näiteks kütetpuude riida tänavapoolses fassaadis hoidmine keelatud.(23-11-2019, 15:14 PM)ZIL 131 Kirjutas: Loodame, et sobib siia.Järgmisena minnakse siis eramaal seisvate "romude" kallale - ei hõiva need küll linnamaad aga keskkonda reostavad sama loogika alusel ikka?
Küll nüüd minnakse agaraks![]()
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/e...d=88153519
Mis veel: ma olen korduvalt teinud "ettepanekut", et kodu Tallinn ja üldse Eesti peaks olema tasuline parkimine v.a. eramaad ja HOOLDSKOHUSTUSE täitjatel OMA hooldusala piires. Mina eramaja Peremehena tunnen enanst ahistatuna ja ebavõrdselt kohelduna võrerldes lasnogorski magalatibladega. Nema dei pea midag ietgema ja neile on suisa asfalteed/parklad ehitatud, mina aga hooldan oma krundiesist ja olen sinna ka parkimiskoha teinud ning haljasriba rajanud. Kunagi - täna oleks see keelatud tegevus aga see on jäänuk nõukaajast, msi on tänaseks normiks ning tänava osaks muutunud.
Ehk miks peaks olema lubatud ivannil oma roostes romulaadat hoida tasuta Linna maal ja mina ei tohiks oma poolikut vanakest isegi OMA eramaale maja ette aia äärde panna?