04-12-2019, 10:07 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-12-2019, 10:54 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(03-12-2019, 22:19 PM)meli666 Kirjutas: ...
Eks salaja võib tendi all kerghaagisega ka sama palju vedada, aga milleks kogu aeg sinikuube nähes vaja higistada, et kas...
Sinikuued võtavad ainult raha. Piduriteta paaritonnine haagis lükkab mingeid vastuväiteid kuulamata takistusele otsa. Kes on kogenud, teab karta, kes pole kogenud, lahmib edasi. Aga alati võib ju lotot edasi mängida.
Tasub aga arvestada, et sündmuskohal võib sattuda kergkäivitusega tegelase otsa, kes ülekaalus kerghaagist nähes hakkab päris detoneerima ja karistuse kohapeal näkku ära kannab.
Ma ei winguks, kui ma ei peaks ülenädalati mõnda "ülijuhti" päästma, kes oma vänderdava paaritonnise prussikoormaga või laialikukkuva tellisealusega kogu tee endale on ahnitsenud. Kus te kuradid siis olete, kui mul on vaja mõni roostes pann LKF-le maha müüa?
Kaubik vs. haagis vaidluse vastus peitub kahes asjas. Esiteks selles, kas autoga sõitmine on hädavajadus, mille korral kasutusmugavus on arusaamatu termin või oodatakse transporditegevuselt ka harjumuspärasust.
Ning teiseks: kaubiku pidamine ei ole kuskilt ostast odavam haagise pidamisest.
Positiivne on ühe lukustatava liikuva kuuri tekkimine ja võimalus liigelda enam-vähem ohutult B-kati lubadega.