Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad?

Lugesin huvitatult teiste kogemusi!
Mul endal ka kogumise vimm sees. Kuna olen teist korda abielus siis on kogemusi ka kahe jagu! Esimene abikaasa oli veitsa rohkem mõistev, eks mina ka olin rohkem kärtsum ja kamandasin nii, et ta midagi eriti ei öelnud. Kuid nüüd tagasi vaadates, siis tagajärg selline, et meie tütar ja ex mõlemad oskavad uunikumi hinnata! Kuid ega nemad kola korja!
Teine abikaasa on aga teine värk! Tema kola ei kannata! Aga kui me käima hakkasime, siis ma just selle uunikumidesse suhtumise uurisin järgi ja hakkasin tasa ravima!
Esmalt läksime kino asemel näitustele ja siis surasin sisse auto või uunikumide näituseid jne. Umbes aastapärast ta juba ise tundis asjade vastu huvi. Siis sai aidatud sõbramehe vana 1958 Buick Speciali hoida natuke aega. See oli roostes projekt ja mu naine ei uskunud oma silmi. Ta oli varem näinud neid säravaid ja ilusaid uunikume ja ka seda mudelit. Nüüd oli hea võimalus seletada, sellistes need iludused tekivad suure töö ja hoolega!
Praegalt ta enam ei tekita probleeme aga kola ikka ei kannata! Projekte on nüüd juba rohkemgi õuepeal olnud ja kui need talle ette ei jää ja silmailu ei häiri (viisakalt paigutatud) siis on kõik korras. Aga juppidest ta veel aru ei saa. Kirjandusest samuti.
Tema jaoks on see makulatuur ja ma pean hoolega jälgima, et midagi ära ei kaoks.
Mudelid talle nüüd meeldivad, ostis ise 1/25 skaalas Corvette mudeli telefoni! Corvetted paistavad talle üldse peale minevat!
Leian, et siiski suur samm temapoolt!

Muide meestele on see väga tähtis, et on hobi. See rahustab ja annab meelehead. Kui meestel hobi pole kipuvad pättideks või joodikuteks või tekivad muud klikid!
Naiste hobiks on mehed!! Neil muud vaja pole. Muudkui jändavad meestest või suhetest või hoopis lastest!

Just a man!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: Jaanus - 03-05-2004, 15:44 PM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: PETSS - 16-03-2006, 23:47 PM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: madeinussr - 17-03-2006, 00:57 AM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: PlyVal64 - 17-03-2006, 02:20 AM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: muuseumipapa - 17-03-2006, 08:54 AM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: mrali - 17-03-2006, 13:22 PM
RE: Kuidas suhtuvad Teie hobisse abikaasad? - Autor: krister - 17-03-2006, 13:45 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne