09-12-2019, 11:39 AM
(09-12-2019, 09:41 AM)donn Kirjutas:(08-12-2019, 12:19 PM)metsakohin Kirjutas: Kes pole veel taibanud: Don teeb oma plaanide kohaselt, teiste oletused teda eriti ei huvita. Kohati tundub jah, et saaks teisiti või kolmandat viisi, ...Huvitab ikka, kui tegemist konstruktiivse kriitikaga ja selle kriitika käigus väljapakutu minu plaanidega haakub ja mul on veel võimalus muudatused sisse viia, kui neid vajalikuks pean. Ei huvita need arvamused, mis on arvaja arust ainuõiged - alati saab asju teisiti teha.
Võib tunduda, et enamasti ignoreerin, aga loen läbi kõik arvamused. Aga ma lihtsalt ei saa aru, miks pärast iga kommentaari eeldatakse ja nõutakse, et ma väljapakutud muudatused sisse viiksin. Ehitan seda siiski mina ja teen asjad nii, nagu ise vajalikuks pean. Olen palju teie poolt postitatud kommentaaridest õppinud ja pean neid vajalikuks. Ja ärge võtke isiklikult, kui teie häid arvamusi ja lahendusi töösse ei rakendata, see ei tähenda, et nad head pole. On. Saame ju kõik neid lahendusi meie järgmistes foorumis kajastatavates projektides kasutada.
Eluterve suhtumine. Jaksu lõpetamiseks.
Kas esimesele uj(p)utamisele müüakse pileteid ka?