12-12-2019, 17:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-12-2019, 17:14 PM ja muutjaks oli spitfire.)
(11-12-2019, 20:47 PM)IIIFFFAR Kirjutas: koogelmoogeldage näiteks täheühend "KKOA" ja tolle läbisiblimise järel üritage vaidlema/peksma/tapma hakata isekeskis ja omavahel....
Kunsti tegemine on tegija asi... tehtus ilu nägemine on ilunägija asi...
Ma olen kah kade, mitte küll persmootoriga Volkkari pääle, ent ei mölise tegijate üle...
JubeÄgeKipa, et meitemail keegi nisikest asja üldse teha viitsib ja raatsib noid pärleid/fleike ka põrsaste ette ilastamisex loopida....
Guugeldasin KKOA ja pildid ... ning silm puhkab. See on tipp tase mis guugel välja nopib. Sinna jõutakse piltlikult öeldes läbi verehigi ja pisarate. Kindlasti on abiks sisuline arutelu ühe või teise asja üle. Sellist arutelu olen siin näinud ainult tehnilistes küsimustes ja see on ka mind tihti aidanud ree peale. Saan aru, et siin on rohkem tehnika inimesed ja seetõttu tehnilised nõuanded ka ludinal tulevad. Siin läks inetuks kui teravama silmaga tegelane juhtis tähelepanu, et stange võiks olla värvitud. Selle foorumi peategelane saab kena nii värvitud kui ka kroomitud stangedega, selles ma ei kahtle, aga kindlasti on tulemus mõlemal juhul erinev. Ja selline arutelu on minu jaoks huvitav. Mis ei kohusta ka peategelast mitte millekski, aga see annaks vähem treenitumale silmale põhjust vaatamiseks. Need braavo hüüded tulevad siia nii värvi kui ka kroomi puhul, ei mingit kahtlust.
Need põlvega munadesse, stiilis a mida v*ttu arvate, tra teate ka kui palju siin vaeva on nähtud, mis sa mees ise oled teinud, arvamustel ju mingit mõtet pole. Kellel sellest tolku on ? Ma ei lähe keevitajat õpetama (ma tegelikult olen päriselt ka kade heade keevitajate peale, see on peenike kunst) aga iga keevitaja ei peaks Cesiumi postituse peale ärrituma, kes valdab teemat. Ja teema on antud juhul disain. See on paraku paljuski tunnetuslik, aga inimene kellel on põhi all vaatab asja peale teise pilguga. Ja ei ole Jarmol ka põhjust solvuda, mulle tema tööd meeldivad ja mida aeg edasi seda paremaks on läinud. Aga sellisele arengule aitab ikka kaasa sisuline arutelu. See on kunstikoolis tavaline praktika, kus klass vaatab koos üle kõigi tööd ja analüüsib, mis hästi mis mitte. Nüüd saan aru, et see treenib ka autorit ennast paksemale nahale, sellises analüüsis ei ole midagi isiklikku, pigem on ta autori jaoks edasiviiv, või annab mõne uue mõtte. Rohkem tolerantsust poisid (see ei ole nüüd seksi mõttes öeldud)