Teedest, ehitistest ja sildadest

(25-12-2019, 22:06 PM)Aare R. Kirjutas:  
(25-12-2019, 17:27 PM)Vetu Kirjutas:  
(25-12-2019, 14:03 PM)Aare R. Kirjutas:  Fooride õppimise kohta ütleks nii, et isegi kui see nii on ja äkki ka Pärnu foorid, siis Pärnu foorid on küll ikka jube pika juhtmega, minu meelest ei ole need mitte midagi õppinud.
Aga need tähtsad asutused- kokkuvõttes pole vahet, mis valdkonnaga tegu on ja mis nimi on, lõpptulemus on ikka sama.

Pärnu omad on valmis õpetatud, seal aitab ainult tsüklite päheõppimine  ja katse-eksituse meetodil sobiva kiiruse valimine. Kuigi mõned kuud tagasi nad muutsid natuke süsteemi ja siis oli mul tükk segadust. Ja osa foore, just KEKi ja TLN mnt risti juures on sellised, et mõnda foori ma oma eelmise autoga ei suutnudki rohelisse sõita. Uuega mis kiirem aga polnud probleemi. Selleks vajalikust kiirusest me parem ei räägi  Wink

Korraks veel Pärnu põigates ütleks nii, et kuna Ehitajate tee on sirge, on mingil määral tõesti kiirusega mängides võimalik kohati mingisse tsüklisse saada, kui rääkida Niidu, Raba ja Savi ristmikest. Tallinna maantee ristmik on aga suht välistatud, et rohelisega hooga üle saad. Kui ma sadama poolt tühjalt näiteks tulen, siis veel, kuna auto on kergem, ning seda ka siis, kui ma olen ristmikule suht lähedal. Muidu aga mitte, sest lisaks muule on foori tsükkel ka pagana lühike- kui ma täiskoormaga paigalt stardin ning kui kabiin on teispool ristmikku foori juures, siis roheline juba vilgub. Käru läheb täiesti tumepunasega üle, kuid isegi siis ei ole ma üsna tihti ainuke, kes üle tuleb.

Ma jah ei mõelnud suure autoga sõitmist vaid sõidukaga.  Eestis üldse poolhaakega vähe liikunud. Aga tagaluugiga kord tulid diskoga järgigi mul Tln mnt ristis kuna sõitsin tuimalt vilkuvaga ristmikule. Ütlesin,et olin just just piimaka foori alt hoo üles saanud ja nüüd hakkan siis äkkpidurdust tegema sest foore ei suudeta lainesse panna. Selle peale mees mõtles hetke ja ütles,et nii pole ilus. Tegemist oli politseiniku mitte mendiga järelikult. 
 Tln Vabaka laine on täiesti olemas,lihtsalt kiirendama sujuvalt ja mitte üle 40km/h sõitma. Muidugi selle kooli ees olev jalakäijate foor vahel keerab pekki selle aga seda ma alati ei jälgi ka kui inimesi pole. 
Hetkel elan ja sõidan Norras ja siin on üldse ajuvaba kohati. Märke pole pea üldse ja mõnedes kohtades kus eeldaks,et oled peateel selgub järsku,et tegelikult on samaliigiliste ristmik jms. Samas maanteel on siiani 110km/h lubatud kohati.
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 3 külali(st)ne