27-06-2004, 14:59 PM
Kunagi seisis mul maja ees Nysa ja Žuk, kuid ükskord tegid tatikad kruvikeerajaga uksed lahti ja ronisid sisse ning hakkasid nende sees mängima. Õhtul tulid mingid purjus kutid, kes peksid klaasid sisse ja võtsid piduri pealt ära ja lükkasid masinat paar meetrit koha pealt edasi.
Ma proovisin isegi võta pidurit pealt ära ja seda liigutada, kuid käsipiduri kang oli segi pekstud.
Sai isegi kord seal sees mängimas käidud
Tollel ajal ei taibanud pildistada selliseid asju.
Mulle meeldis rohkem Žuk, sest sinna keegi ei läinud ja seal oli lahedam, Nysas istusid koguaeg plikad, kes itsitasid ja mängisid Barbidega, Nysasse sai väga harva sisse (peale plikasid tulid mingid 16 aastased, kes ei lubanud sinna kedagi sisse).
Ma proovisin isegi võta pidurit pealt ära ja seda liigutada, kuid käsipiduri kang oli segi pekstud.
Sai isegi kord seal sees mängimas käidud
Tollel ajal ei taibanud pildistada selliseid asju.Mulle meeldis rohkem Žuk, sest sinna keegi ei läinud ja seal oli lahedam, Nysas istusid koguaeg plikad, kes itsitasid ja mängisid Barbidega, Nysasse sai väga harva sisse (peale plikasid tulid mingid 16 aastased, kes ei lubanud sinna kedagi sisse).