28-12-2019, 17:50 PM
(28-12-2019, 14:29 PM)muska71 Kirjutas:Ma saan väga hästi aru, mis on mille jaoks. Näiteid oskan ka otsida. Ma rääkisin sellest, et keegi oskab äkki mainida mõnd tootjat või edasimüüjat soovitada, kes normaalset andurit toodab või müüb.(25-12-2019, 11:46 AM)vant Kirjutas: Ma tahaks tegelt ka nendest vinguanduritest hirmsasti vinguda
Kas kuskil eraldi teemat pole vingu- ja suitsuanduritest?
Meie riigis on paraku nii, et trahvi saab inimene, kes selle ilma põhjuseta kilgi kombel piuksuva s.tanikerdise vihaga laest alla on rebinud ja prügikasti visanud, mitte see mingi riigikogulase või tema sõbra maaletoojavirma, kes selle pasa talle müünud on.
Ma olen neid ostnud überbutiik Tamrexist ja mujaltki, mitte ükski pole usaldust äratanud ja töökindlust üles näidanud. Ühe suutis 9 V "Krona" poolenisti üles sulatada, mis on kahtlemata plastmassitööstuse tase omaette.
Töökindlamad on need kaabli otsas istuvad süsteeemi ühendatud andurid, aga omal mul tares sellist süsteemi pole. Garages on, aga suitsust ja vingust võiks ju tares ka aimu saada...
Seega- kiruge ja kiitke oma andureid.
See on seoses vinguanduri kohustuslikuks muutumisega mingit küttevõimalust omavas elamises kohe algavast aastast ju täiesti aktuaalne teema
vinguandur on hädavajalik gaasiküttes ja need kodanikud kes pole kütmisega kokku puutunud ja ei oska siibrit õigel ajal kinni panna.
suitsuandur,aga peaks olema vähemalt igas magamistoas sõltumata küttekehade olemasolust.ka elektriseadeldis võib kärssama minna ja suitsuandur annab suitsust siis märku kui veel võimalik midagi päästa või evakueerida.mõni aasta tagasi vasalemmas süttis eramaja ja süttis siis kui pererahvas oli pealinnas sisseoste tegemas ja põleng algas seinakontaktist kuhu oli ühendatud mikrouun mis oli ootereziimis ja voolu tarvitas mõni watt led displei mis näitab kella.maja võeti vundamendini maha ja kindlustus tegi uue maja vundamendile asemele.