28-12-2019, 21:33 PM
Tänan osavõtjaid. Keskendun nyyd yhele saele korraga, ural 2 elektron. Säde priske, käima läheb hästi, aga ei käi kui hetke. Lammutasin karpa uuesti laiali, membraanidel silmaga nähtavaid auke/mõrasid pole, aga suht nässid näevad välja. Karpa ja karpa "kopsiku" vaheline tihend väga niru. Kellel oleks myya tihendite/membraanide komplekti vöi uut karbussi? Või kasutatud 100 % töökorras karbussi. Ja tahaks näha aretisi kui pump on välja jäetud mängust ja bensuvoolikule stuts uude kohta pandud. Simmerid vahetan viimases hädas, kui karpa remondist/vahetusest kasu pole.
Ehk siis: remont komplekti karpale+karpa ja kopsiku vaheline tihend, uut või kasutatud(kindlasti töötavat) karpat. Kui kellegil leidub ja on nõus raha vastu vahetama, andke teada. Tyyp: KMP 100 U (vene tähtedega muidugi)
Ehk siis: remont komplekti karpale+karpa ja kopsiku vaheline tihend, uut või kasutatud(kindlasti töötavat) karpat. Kui kellegil leidub ja on nõus raha vastu vahetama, andke teada. Tyyp: KMP 100 U (vene tähtedega muidugi)
kuigi ma olen täielik mats, absoluutselt harimata inimene, tantsin ma teiega kui võrdne võrdsega.