30-12-2019, 22:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-12-2019, 22:10 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
(28-12-2019, 18:21 PM)Wiki432 Kirjutas: Olen massiliselt neid hiinast tellinud kodustele, sugulastele, töökaaslastele, sõpradele ja muule rahvale. Umbestäpselt SELLINE.
Analoogset asjandust müüb Tamrex, ainult oma logoga. Alguses, kui ma hiinlasi veel väga hästi ei tundnud, saigi sealt võetud.
Ehk siis Su viitest saan aru, et ka meil müüdavad on "sama liini pealt" ning alist nende tellimine ei ole lihtsalt pseudo-turvatunde tekitamine? Ma pole kah (veel) alist selliseid asju tellida tihanud, aga võtan nüüd õige mõned... ?
kusagil vääritute küsimuste all on vist teemat käsitletud, aga mis andurid ja mis ruumides nüüd siis olema peavad ning mis ruumidesse ja mida on mõistlik paigaldada?
Sh kas kütmata hoonetes / ruumides, mida aeg-ajalt köetakse (kõrvalhooned, maakodu) hakkab nendega madala temperatuuri või kiirete kõikumiste tõttu ka "nalja saama"? Leili- ja niisked ruumid: vist siiski mitte?

(kuigi tsentraalse vendiga maja "niisked ruumid" on üldiselt tegelikult kuivemad, kui ventilatsioonita hoonete "kuivad ruumid"...)
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"