30-06-2004, 11:12 AM
kalevpoeg Kirjutas:Huvitav kas Eestisse ongi Hearse või matuse autosid tulnud? Kui ma õieti mäletan siis ma vist ikka ühte olen näinud,kuid ma võin eksida ka!
http://www.pilt.ee/photo/133393/2363388/
sellised reklaam autod võiksid ringi kärutada Eestiski!
kas see hearse on ingl. keeles lihtsalt surnuvanker või suure tähega kirjutatuna automark? Ega neid kõiki ameeriklasi ju ei jõua ära teada. Näiteks kasvõi siin täiesti tundmatu, kuid seal millalgi laialt levinud Nash. Tuckerist muidugi rääkimatagi.
matuseautosid kindlasti on, tln matusebüroo pakub Cadillaci kirstuveokit. küllap on teisigi.
Aga kõigi eripäraste autode registreerimisel ARK-s toimub ju suur jamamine. Küllap sellepärast neid vähe ongi. Katsu sa sellele viinerile siin tüübikinnitust või eurosertifikaati saada. Pooled ameerika autod ei saa ilma ümberehituseta.
Ei kujuta ette, et eestis oleks võimalik näiteks karvase kattega autot legaalselt tänavaliiklusse saada. Või sellist, mis oleks üleni kaetud telekate, fotoaparaatide värviliste tulede või kasvõi dinosauruse nahaga.
Reklaamkleebised, teibituuning ja maalitud tulekeeled on kogu muusika eestimaise eripärasuse vallas.
Aga õnneks on tegelikkus siiski selline, et ühiskonnaelus on säilinud ka mõned nõukogude igandid - kõik on võimalik, kui sul on tutvusi.