02-03-2020, 15:00 PM
(02-03-2020, 13:16 PM)viplala Kirjutas:(02-03-2020, 12:29 PM)ivo86 Kirjutas: Aga väita, et seos inimtekkelise CO2 ning kliimaga toimuva vahel puudub.. on väga lühinägelik. See seos on kindlasti olemas ning kui seda ei mõista, tasuks ise see õpik kätte võtta.
Kui see torge oli nüüd mulle, siis ma ei rääkinud uskumisest vaid teaduse laiapõhjalisuse muutusest.
Kas see laiapõhjalisus ikka on niivõrd muutunud?
Ma olen nõus faktiga, et raha käib kõigega käsikäes ning kui sa oma teadusele ei leia sponsorit, ei saa sa ka oma teadust teha. Aga see on kogu aeg olnud nii ju. Pole siin suurt muutust.
Jätkuvalt, CO2 värk on palagan kohati ja asjalikku asja on juba raske eristada, ehk siis sellega olen nõus, et tavainimest lüpstakse juba ilmaasjata ka. Aga seal on point siiski taga ja absoluutset täielikku kliimatõde ei ole imho olemas, aga meil on siiski õige suund teada, mida vaidlustada ei ole mõtet ja arvata on, et täiesti rumala ideega sa rahastust ei leiaks.
aga maailmatasemel oodata mingit intelligentsi planeedilt, mis on täis usklikke ja/või sõdivaid inimesi... selles võtmes tõesti võid oma õli põõsa alla kallata, sest me oleme ikka parajad inimahvid veel.