03-03-2020, 22:44 PM
Ma tänan Gravity väga informatiivse vastuse eest.
Eks järele mõeldes mingi vana akunäraka ikka leiab ja väntamise peale pole mõtet minna.
Tunduks nagu ehk 2002 mootor olevat.
Kas see ongi pöörlev nukkvõlli ots, kuhu muidu vändamehhanismus kinnitub? Ja sealt saab ka jõuväljavõtte millegi ringiajamiseks. Ümberringi palju auke nagu viitab sellele.
Teisel poolt hooratta küljes tsentrifugaal lülitusega rihmaseib.
Hüdropumbale saaks ka vahepuki abil rihmaratta külge. Aga ma ise ei pea seda rihmadega mootori väntvõlli tirimist küljele eriti heaks, kui asi saalede peal ka.
Seega tahaks ikka võll võlli otsa elastikelemendi abil asja ära lahendada.
Variant 1. Videos küll ainult plaat, aga siiski tundub olevat hüdropumba kinnituseks. See siis hooratta poolt lahendus.
Variant 2. Hooratta vastaspoolt lahendus.
Kas Estmotor saaks vajalike vidinatega aidata, 2 seeria õlipumba jaoks? Eelistust ei teagi, et kumma poole lahendus oleks mõistlikum.
Kui aidata saate, siis võite orienteeruvad hinnad mulle privaatsõnumisse saata.
Eks järele mõeldes mingi vana akunäraka ikka leiab ja väntamise peale pole mõtet minna.
Tunduks nagu ehk 2002 mootor olevat.
Kas see ongi pöörlev nukkvõlli ots, kuhu muidu vändamehhanismus kinnitub? Ja sealt saab ka jõuväljavõtte millegi ringiajamiseks. Ümberringi palju auke nagu viitab sellele.
Teisel poolt hooratta küljes tsentrifugaal lülitusega rihmaseib.
Hüdropumbale saaks ka vahepuki abil rihmaratta külge. Aga ma ise ei pea seda rihmadega mootori väntvõlli tirimist küljele eriti heaks, kui asi saalede peal ka.
Seega tahaks ikka võll võlli otsa elastikelemendi abil asja ära lahendada.
Variant 1. Videos küll ainult plaat, aga siiski tundub olevat hüdropumba kinnituseks. See siis hooratta poolt lahendus.
Variant 2. Hooratta vastaspoolt lahendus.
Kas Estmotor saaks vajalike vidinatega aidata, 2 seeria õlipumba jaoks? Eelistust ei teagi, et kumma poole lahendus oleks mõistlikum.
Kui aidata saate, siis võite orienteeruvad hinnad mulle privaatsõnumisse saata.