13-03-2020, 00:17 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-03-2020, 00:29 AM ja muutjaks oli spitfire.)
Meenusid ühe Berliini alla välja pressinud vene rindemehe memuaarid; kui rinne veel venes oli, siis vanad surusid Gaazikutega läbi vene muda edasi. Eks see kõlakas uutest us ja a autodest levis varem kui masinad ise kohale jõudsid aga suur oli vene meeste üllatus, et need Fordid kuradid on ju samasugused nah, paremini ei osanud vä, mat tvaju !
Võimalik, et ma ajan nüüd mudelid sassi, aga minu meelest oli Fordil see jama, et ülikülmal vene talvel -20 ja alla selle, lasid autojuhid vee välja kuumal mootoril kohe sõidust tulles, et saaks siva pikutama. Aga kuhugi lõi naksti prao sisse. See probleem lahendati esmalt sellega, et vett ei võinud enne välja lasta kui pada on maha jahtunud. Nõukogude ajaloolased räägivad, et vene mootoril väidetavalt seda viga polnud
, milles meie muidugi ei kahtle.
Võimalik, et ma ajan nüüd mudelid sassi, aga minu meelest oli Fordil see jama, et ülikülmal vene talvel -20 ja alla selle, lasid autojuhid vee välja kuumal mootoril kohe sõidust tulles, et saaks siva pikutama. Aga kuhugi lõi naksti prao sisse. See probleem lahendati esmalt sellega, et vett ei võinud enne välja lasta kui pada on maha jahtunud. Nõukogude ajaloolased räägivad, et vene mootoril väidetavalt seda viga polnud