20-03-2020, 18:37 PM
(20-03-2020, 17:22 PM)karlarnold Kirjutas: Ära ürita, sa oled teksti tõlgendamises null. Minu sõnum ei olnud suunatud konkreetse isiku gripiga kodunt väljumise tõkestamisele, vaid avalikult kuulutamisele, et selline käitumine on pohui. Sama teema oli su suure iidoli hanerasvaga, mille tõttu sa nüüd minu vastu isiklikku viha pead.
Oh, ma olen vist üks vähestest siin, kellele meeldib terav väitlus ja kes ei näe väitleja teist poolt vaenlase või siis peale eriarvamusele jäämist vihkamise objektina. Ma kohe kindlasti ei ei pea viha kellegi vastu peale mingit totakat vaidlust vaid näen taolist vaidlust pigem nii, nagu seda ikka inimesed teevad omavahel silmast silma, ka tuttavad ja sõbrad kuskil laua ääres, peale mida lüüakse kanne kokku või minnakse täpselt sama sõbralikult lahku kui alustati. Kui peaks alati teist väitlejat vihkama hakkama... no palju neid inimesi siis lõpuks järgi jääks keda ei vihka

Mis aga puutub hanerasvaga määrimisse, siis olen endiselt seisukohal, et see on hea mõte koos igasugu muu rahvameditsiiniga ja taolist asja võiks palju rohkem kõlada lasta ka ministrite suust. Põhjus on selles, et taoline suhtumine võtab maha pingeid inimestel ning aitab ka tervist turgutada, sest teist rohtu ju ei ole viirusele, meeldib see siis või mitte, kõik need hanerasvad, viinasokid, küüslaugud ja vitamiinid ongi ainukesed toimivad rohud mis organismi loomulikku immuunsust ei tapa. Kui aga tahta inimestele anda kindlustunnet juurde ja teavet enda kohta, siis peaks olema võimaldatud testimine kõikidele inimestele kellel on haigusnähud, riskirühma kuulumisest olenemata. See annab haigestujale kindla teabe enda kohta ja suunise ise ennast karantiini panna. Kui nad aga ei tea, kas nad on haiged, või on lihtsalt nohu ja köha, siis jooksevad täna meil pooled inimesed tatisena ringi täpselt nii, nagu nad on seda teinud aastatuhandeid enne ja hakkavad seda tegema ka pärast tänast päeva, täpselt nii nagu sina, mina ja tema.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!