29-03-2020, 08:58 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-03-2020, 08:58 AM ja muutjaks oli hundu615.)
(29-03-2020, 01:39 AM)ivo86 Kirjutas:Mul samamoodi see olemas,palju asju saab õhuga püssi asemel ära tehtud,aga mulle tundub,et 520NM see pill kill välja ei venita. Mul üks lahjem õhukas on 570NM sellega sain poldid lahti aga sama polti ennem selle akukaga proovides ei teinud muhvigi.(28-03-2020, 23:11 PM)CORRADOg60 Kirjutas:(28-03-2020, 16:34 PM)Laanekas Kirjutas: Mina olen mõnede valuvelgedega 610Nm Milwiga hätta jäänud ja kusjuures pole olnud aastaid järjest all. Viimane kord oli auto käinud piduriremondis u 2 kuud tagasi. Kõigepealt sai mutrikaga proovitud, siis sai pöördutud pika toru poole ja puruks keeratud plastikkattega spets valuvelje padrun, siis Mannesmanni komplektist tavapadrun, siis Gedore ja siis laenasin naabrimehe käest korraliku löögipadruni, millega lõpuks lahti sai. Aga sellisel juhul tuleb pigem süüdistada remondikohta, kes on rattad niimoodi alla väänanud, mitte suuremat mutrikeerajat minna otsima
Osades remondikohtades tuleks läbi viia täiendkoolitus poltide pingutamise kohta... Ise ka 3/4 Gedore narrega enda kaubiku ja mõne teise hädalise rattapolte avama pidanud.
Eriti veider lugu oli kunagi Peugeoti teeninduses kui peale nende juures käimist ühe külje rattad peale 40 km läbimist alt tulla tahtsid. Teine külg oli üle mõistuse kinni...
Omab keegi kogemust sellise mänguasjaga? Selge on see et tegu hiinakaga. Makita akud olemas.
ma enne viirust tellisin endale. 28 euri koos postiga ebay või aliexpress, peast ei mäleta.
kasutan 4ah makita akudega ja selle raha eest on väga hea. Väga roostes ja kinni rattapolte ei tahtnud lahti keerata, aga muidu on küll päris hea. Rattad, mis on paari kuu jooksul alt ära käinud, keerab kenasti lahti ja kinni.
Ühtlasi tellisin ca 35 euri eest akurelaka ka, mis makita akude otsa sobib. Sellega ka rahul - lõikab ja toimib küll selle raha eest. ma igapäevaselt ei kasuta, vahepeal garaazis nokitsen või kodus remonti ja värki.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983