04-04-2020, 17:21 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-04-2020, 17:37 PM ja muutjaks oli spitfire.)
See Tsiiiviku Reissing radikas on võrdlemisi popp featuur, mille otsa olen ise kah komistanud. No ikka reissing ja puha. Sul on terane silm ja oled radikat kenasti juba inspekteerinud, mida ma mitte ei taibanud enne enda radika paigaldamist teha ja oled kahtlase prao laadse asja juba üles leidnud. Ilmselt olid ka minu omal samalaadsed praod sees, sest see radikas kestis mul täpilt ühe (asfaldi) ralli. A võimalik, et lekkis juba algusest peale. Kestis siis koos maha-peale-alt-ja-ülesõitudega kokku umbes tuhat kilti. Radikas on mul riiulis siiani alles, (kuna keskmine eesti mees ühtegi asja elus ära ei viska), kahjuks ma ei märkinud ära kohta kus ta lekkima hakkas, aga minu meelest jäi kahtlusaluseks just mingi kinnituse keevitus. Eks nad sindrid iinakad on. Täna sõidan tavalise metall radikaga ja ei mingit träbelit. Kaalult jah, 2x raskem.
Teine tähelepanek mis puudutab jahutust, siis see katte plekk katab sul 1/4 radika pinnast kenasti kinni ja kuna ta on (pildilt hinnates) vastu radikat siis need nurgad jahutusel ei tööta.
Kui on eespool radikat ruumi ja seal ei ole originaalis "tuule püüdjat", siis selle võiks sinna ehitada. Vanasti olid nad ette poole laiali äärtega, aga täna kus radikad on aetud väga tihedaks, siis võiks selline püüdja olla suunaga ette kitsenev. See on oluline külgtuules kus tiheda radika pealt kipub madalal kiirusel tuul "eemale põrkama". Mägedes tuul keerutab suvalt.
Teine tähelepanek mis puudutab jahutust, siis see katte plekk katab sul 1/4 radika pinnast kenasti kinni ja kuna ta on (pildilt hinnates) vastu radikat siis need nurgad jahutusel ei tööta.
Kui on eespool radikat ruumi ja seal ei ole originaalis "tuule püüdjat", siis selle võiks sinna ehitada. Vanasti olid nad ette poole laiali äärtega, aga täna kus radikad on aetud väga tihedaks, siis võiks selline püüdja olla suunaga ette kitsenev. See on oluline külgtuules kus tiheda radika pealt kipub madalal kiirusel tuul "eemale põrkama". Mägedes tuul keerutab suvalt.