15-04-2020, 22:07 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-04-2020, 22:19 PM ja muutjaks oli Marko.)
Mõningad tähelepanekud Alaska kasutamisest. Tegin kahest latist umbes mingi pika lati, suvalisest rullist koostatud kett peale. Siiani olen lõiganud umbes nii palju, et esimene kett hakkab otsa saama. Ostsin pikipuuketi, st 5-10 kraadise, iga teritamisega nihkusin 30 kraadi suunas....
Kogu aeg läks lõikamine lihtsamaks. Käsitsi raami lükates on need vahed eriti hästi tunda.
Kusjuures kõige lihtsam on raami lükata kui kett keerata 3-40 kraadi vastukarva. st vedav ketas peab liikuma eespool. Ehk on abiks.
Kiilud on alati omal kohal olnud.
EDIT: kusjuures mind on pärast selle kogemuse saamist alati hämmastanud, et miks kõik saekaatrid püüavad 90kraadist nurka hoida. Ketaskaatri lõikenurk toetab mu teooriat, mis praktilise kogemusega kinnitatud.
Kogu aeg läks lõikamine lihtsamaks. Käsitsi raami lükates on need vahed eriti hästi tunda.
Kusjuures kõige lihtsam on raami lükata kui kett keerata 3-40 kraadi vastukarva. st vedav ketas peab liikuma eespool. Ehk on abiks.
Kiilud on alati omal kohal olnud.
EDIT: kusjuures mind on pärast selle kogemuse saamist alati hämmastanud, et miks kõik saekaatrid püüavad 90kraadist nurka hoida. Ketaskaatri lõikenurk toetab mu teooriat, mis praktilise kogemusega kinnitatud.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.