16-04-2020, 09:59 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-04-2020, 10:02 AM ja muutjaks oli Veskioja.)
(15-04-2020, 18:32 PM)donn Kirjutas: Mõttetu on vaielda selle üle, kas on mõtet asju ise ehitada või mitte. Kui inimene tahab, siis ehitab, kui ei taha, siis ta ei ehita. Palun ära püüa oma mitteehitamise usku siin teistele peale suruda. Võtan seda isiklikult, sest antud teema siin on just halumasina iseehitamisest. Igasugune kulude kalkull on igaühel erinev olenevalt aja jooksul kogunenud rauahunniku suurusest. Ei ole olemas absoluutset tõde.
Kes tahab, see vaatab, mis tulemuseni ma jõuan. Kes ei taha, võib lihtsalt mitte vaadata. Sama hea oleks mul minna mõne jalgratta projekti teemasse ja öelda, et ostke poest omale jalgratas.
Projektist ka:
Täna tegin presstalda suuremaks ja ühendasin sellele palgi etteveo liikuva platvormi. Tuleb siis kaks "tuulutus avadega" lauda, omavahel 90 kraadi all, üks paigal, teine liigub. Palk liigub edasi presstalla liikumisega. Samamoodi saab palgi pealetõstmise ära lahendada selle sama ühe hüdrosilindri ja ühe kangi liigutusega.
Tere.Just mul sama ideoloogia,suht vähe asju abilisi mis vaja poest soetada,enamus saab luua omaenda käekestega.Ma neid niiväga korralikult töödelda ei viitsi,kui sa teed,mul tähtis,et ajab asja ära ei muud.Väline ilu pole oluline,see lihtsalt suusoojaks öeldud.Sa anna aga takka ja ära lase ennast häirida
http://static2.nagi.ee/i/p/1015/4/253760233703c8_m.jpg
Tavaliselt üritan ära kasutada olemas olevaid jubinaid,saab igast asju kokku miksida,et mingit järjekordset töövahendit luua.Tollelt kombainilt on veel puudu transportöör ja halumasin tuleb natuke teisem ja tolle kraaka külge,siis on täiuslik.Sellisel kujul on ka juba mitu a.tegutsetud,pole kiiret,küll ükskord saab ja kui ei saa,pole ka midagi katti,pm.asi toimib.Aga ikka tahaks saada kergema vaevaga.Ülearuseid liigutusi väga teha ei viitsi