15-05-2020, 21:01 PM
(15-05-2020, 20:13 PM)kass Kirjutas:Neid piirkondi sügavad Kassid ise .Jätka samas vaimus.(15-05-2020, 19:20 PM)vwt2 Kirjutas: Said 3 pikka Paid ja lõua alt ja kõrvade tagant sügamist.
Ma tänan! Sageli saab siit foorumist influentserite poolt hoopis mölada iga väiksemagi etiketi vastu eksimuse eest! Eks ma olen muidugi ise ka süüdi, tänagi mõni hetk tagasi tarvitasin grillitud tuulehaugi kõrvale Chamboustin Red Winet, mis on teadagi väga suur eksimus ja mille sooritamise puhul noored tegijad koheselt soovitaksid siit foorumist vabatahtlikku lahkumist.
Veel mõned märkused - need paid ja kõrvatagant sügamised, need ei päde enam ammu. Pärast seda, kui suguhaiguste ja nahaarst dr. Rüütel tuvastas mul kassiallergia, olen juba pikemat aega mõtisklenud mingi normaalsema kasutajanime kasutuselevõtu üle. Praegusel hetkel on plaanis muuta see "kass" Otto Kleementsiks, tundub suht normaalne valik. Ja seoses selle kassiallergiaga vajavad mul sügamist hoopis teised, intiimsed piirkonnad, kuhu normaalne ksf! oma käppi ei topi!