17-05-2020, 14:23 PM
See on nüüd natuke võõra teema solkimine: mina isiklikult ei sa aru neist inimestest, kes mingi sado-maso naudingu alusel teevad kütet ainult võimalikult okslikest ja kõverikest puudest. Täiesti savi, millega neid lõhkuda, energiat kulub tunduvalt rohkem lõhkumisele, kui toa soojakskütmisele, oleks veel, et lõhkumiseks vajalik energia salvestuks halgudes.
Kütan enamasti lepaga, sekka vahel kaske, haaba, männi latvu ka. Kõik pajud annan naabrile, kes teeb neist hakke. Vahe pole, millega lõhun, mingeid probleeme pole. Hiinakas saab suurepäraselt hakkama. Kahjuks ei saa endale hiinakast sarnast masinat teha, sest silindri käik on natuke lühike, mul nimelt põhiline mõõt on pool meetrit.
Teemasse ka: nagu autor ütleb, masin teeb täpselt seda, mis eesmärk oli. Igastahes tubli töö.
Kütan enamasti lepaga, sekka vahel kaske, haaba, männi latvu ka. Kõik pajud annan naabrile, kes teeb neist hakke. Vahe pole, millega lõhun, mingeid probleeme pole. Hiinakas saab suurepäraselt hakkama. Kahjuks ei saa endale hiinakast sarnast masinat teha, sest silindri käik on natuke lühike, mul nimelt põhiline mõõt on pool meetrit.
Teemasse ka: nagu autor ütleb, masin teeb täpselt seda, mis eesmärk oli. Igastahes tubli töö.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!