02-07-2020, 10:26 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-07-2020, 10:28 AM ja muutjaks oli isandpauk.)
(02-07-2020, 00:07 AM)indreksirk Kirjutas: Eestis ei tule mulle meelde ühtegi ringliiklusega ristmikku, kus ei ole oleks "Anna teed" märki ja see on muutnud meie jaoks selle ringil liikuva juhi eesõiguse justkui enesestmõistetavaks. Oma töises elus olen päris palju kokku puutunud Lätis liiklusõnnetusse sattunud Eesti autojuhtidega. Eriti salakaval oli üks Riia suur ringristmik. Nüüd on seda vähemaks jäänud, kuna ka seal on valdavalt ikka enne ringristmikku "Anna teed" märk.
Minu andmetel on ainus selline ilma anna tee märgita ringristmik Tallinnas, Mustamäe tee 4. Narvas ei ole ammu käinud ja ei oska kommenteerida.
https://goo.gl/maps/igxRHYtT2m75ZHoi9
Seegi ilmselt ei kvalifitseeru päris ringristmikuks märkide paigutuse tõttu aga naljaga pooleks võib ju nii öelda, et on ainus.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.