23-08-2020, 10:54 AM
Kui vanemast peast uut autot valida tuleb endale tuleb selgeks teha kas see on nüüd viimane,endal oli sama valik .Mulle jäi pihku umbes samasugune auto nagu eespool lingil viidatud,isegi pea sama värvi mis mind alguses rahuldas aga siis ikka selgus ,et taarat tuleb kaks korda nädalas ära viia ,sest ühekorraga ära ei mahtunud,ühesõnaga pakiruumi väiksus sai otsustavaks teguriks .Nii ma vahetasin ta sama aastaarvu ja läbisöiduga pisut suurema ja kõrgema vastu. Minu proua poolt olid suured plusspunktid sellele mõnele lisasentimeetrile mis sisseronimisel lisandus ,missest ,et eelmine oli nunnum.
Niipalju kui mul endal on Suzuki endaga kokkupuuteid siis on ta pigem vastupidav auto.Kui karta ,et neliveo asjad on all peenikesed siis vast see on asjata,sest ega need olemas olevad kilovatid ei suuda neid asju vast ära tappa ,Honda CRV alla vaadates ka ei saa aru kuidas need asjad kesta saavad aga kestavad.
Niipalju kui mul endal on Suzuki endaga kokkupuuteid siis on ta pigem vastupidav auto.Kui karta ,et neliveo asjad on all peenikesed siis vast see on asjata,sest ega need olemas olevad kilovatid ei suuda neid asju vast ära tappa ,Honda CRV alla vaadates ka ei saa aru kuidas need asjad kesta saavad aga kestavad.