(31-08-2020, 15:15 PM)basspolska Kirjutas: Kuidas teil need neljakümneeurosed Qvalda kaubamärgiga 230 mm. ketaslõikurid ka end ära õigustanud on saab nendega midagi lõigata või lähevad kohe katki?
Ketaslõikuri kohta ei oska öelda (pole kuskil ette jäänud, et osta

), aga endal on qvalda trell esimene kestis aastat 5-6 siis keeldus ta minuga edasisest koostööst .Muidugi selleajaga sai päris mitu tonni igasugu segusid ja krohvi kokku möksitud. Järgmine kestis aastat neli, siis keerasin korpuse pooleks sidi mootorit käivitades ( ainult mõnikümmend korda ) muidugi sai mõlemat ka sihipäraselt kasutatud peale eelnimetatud tegevuste. Esimese korpus läks teisele ja see siiani kasutuses. Muidugi on mul veel sama brändi käsihöövel, mis mõne kilomeetrijagu lauda ära silunu ja tikksaag, mis pole ka lihtsalt riiulis tolmu kogunud. Isiklikult olen rahul, aga eks kindlasti oleneb ka sellest milleks sul seda vaja, kas kodus mõni kord kuus miskit nokkida, või igapäevaselt leib lauale teenida. Suure lõikajapuhul oleks muidugi mõistlik piiluda pehme käivitusega isendit, vähemalt mulle isiklikult meeldib rohkem.