14-09-2020, 23:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-09-2020, 23:39 PM ja muutjaks oli kass.)
Mida ma Sinu juures enim hindan, on see, et vastused lisad Sa kergelt ja kiirelt! (siin on võrdväärne ainult üks lõimevader, kes sama elegantselt ja vaevata kustutab mittevajaliku müra)
Kuigi mingit endale vajalikku infot ma siit see kord ei saanud. Samas rikub meeleolu, et ilmselgelt Sa vihjasid viimases vastuses mu tüdruksõbrale, kes sel nädalal järjekordselt vanaemaks sai.
Vaata ette, kord tuleb aeg ja ka Sina võid olla juba "vanaemaealine sõbranna". Ja kogu lugupidamise juures - selle "teelusikatäie" võid omale pista kuhu iganes ja üleüldse tundub see teema mulle olevat toiduga mängimise liigasse sobiv. Kas tõesti ei ole paremat kohta, kuhu see viin kasutada? Kas see siin on tehnikafoorum või mingi naistekas, lõppude lõpuks? (rohkem ärge postitage, lähen magama, homme on ka päev, lähen jälle lmetsa ja ka jalgratta tagarehviga hakkab midagi looma, nii et saan vb jällegi Kalevi tänava Konsumit külastada ja vaadata, kas on ka midagi minu teemast sooduspakkumisel!
Samuti võib olla, et ksf! Tõnn ootab mind seal juba ammu koos Abu Simbeli nimelise karastusjoogiga!