29-09-2020, 10:50 AM
Hommikul katsetasin oma alupexist (25mm)rajatud suruõhutrassi. Alupexil peal küll 10bar aga seda vist oli 95 kuumakraadi juures. Pressitavate liidestega. Ehk lajatasin sinna 12bar sisse ja peale ühe liitmiku,mille olin unustanud kinni pressida üllatusi polnud. Tavaline surve muidu töökojas mul 8,5bar. Need odavama otsa liitmikud jah suurema surve juures on ebameeldivad avada. Kuidagi poovad ennast jube kinni. Sellepärast ma juba aastaid neid nii öelda turva omasid kasutangi ka. Osad on nupuga(nagu kusagil üleval pool lingil oli) ja teised välimuselt nagu tavalised liitmikud,aga lihtsalt avades(12bar rõhu juures ikka kergelt) susistavad õhu välja ja siis saad vooliku kätte. Soovitan soojalt analoogseid. Kui korra nendega harjunud oled,siis teistega ei taha enam kuidagi maadelda.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)