08-10-2020, 21:14 PM
Ma mäletan, et ca 30 aastat tagasi kui olin tatikas siis sai üks t40 kast lahti tehtud. Seal olid istmepadjad, päikese sirm, peegel, kojamehe mootor vb ka kojamees, kabiini ventilaator , kõik tuled, haakelatt koos lõuaga, nagu mäletaks, et olid splindid haakelattile ja haagise pistik koos pesaga. Tööriistu ei mäleta ja varuosi ega filtreid samuti mitte .Vb olid need pakitud nii, et
polnud kohe näha, sest nägin lihtsalt kasti sisse kui see lahti tehti ja võeti mõned asjad ning traktor müüdi ära . Vahel paneb imestama, et sellised asjad meelde on jäänud. Meeles on ,et olid sellised silindrilised gabariidituled , kus on valge ja punane klaas ühe pirniga. Ma pole küll näinud ,et need ühelgi küljes oleks olnud . Veel on meeles ,et armatuuril olid kellad natuke erineva disainiga taustaga kui enamusel.
T-40 tel mida ma olen näinud.Traktor oli 80ndate lõpu toodang.
polnud kohe näha, sest nägin lihtsalt kasti sisse kui see lahti tehti ja võeti mõned asjad ning traktor müüdi ära . Vahel paneb imestama, et sellised asjad meelde on jäänud. Meeles on ,et olid sellised silindrilised gabariidituled , kus on valge ja punane klaas ühe pirniga. Ma pole küll näinud ,et need ühelgi küljes oleks olnud . Veel on meeles ,et armatuuril olid kellad natuke erineva disainiga taustaga kui enamusel.
T-40 tel mida ma olen näinud.Traktor oli 80ndate lõpu toodang.