10-10-2020, 21:55 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-10-2020, 22:16 PM ja muutjaks oli honkomees.)
(10-10-2020, 20:50 PM)v6sa Kirjutas: ... Ma ikkagi ei mõika, miks on vaja otsida olematut asja, kui selleks tegelikult vajadust ei ole? Kui praegune toimib, siis on ju hästi. Jahiautoks võib ju võtta midagi lihtsamat aastate tagant.Vajadus on, kuna maal ei saa ühe autoga läbi, alati peab olema varuauto, kui põhimasina on hoolduses või ptüi remondis. Ikka nii et sõidad hooldusesse-remonti ja naine teise autoga sind koju vedama, bussiliiklust pole kunagi olnud ... ja mida uuem auto, seda vähem on ootamatuid remondivajadusi, ikkagi materjalid vananevad ja kuluvad ajaga.
Olen viimased paarkümmend aastat sedasi toimetanud, et liisin uue auto ja vana jääb varuautoks, pere teiseks ja nö hobisõidukiks, kui liising läbi saab ja paar aastat veel pruugitud siis uus auto liisingusse ja see eelmine varuautoks jne. Praegu siis seis selline, et uuema just läbisaava liisinguga 100 kkm läbisõiduga parketika annan tütrele ja võtaks siis uue igapäevasõidukiks ...
kui praegu ei võta siis pensionärina ei saa enam uut osta/liisida aga üle 15 a auto on vana auto koos kõigi oma muredega. Mina tahan vajadusel sõita, mitte remontida või muretseda, kas täna on kõik korras, saab oma vajalik sõit tehtud või jääd teele. Oma kogemuse järgi on olnud nii, et ca 150 kkm saab uue autoga muretult sõita, siis algab kulumaterjalide (a la piduriklotsid ja kettad, summutid-katalüsaatorid jms) vahetus ja need pole enam sama kvaliteetsed kui originaalosad ja algab pidev jama, lisaks ka rikked ja remondid.
Isuzu on küll kauem kestnud aga ikkagi ... Selline 10-15 a vana auto on jahiautoks paras, pole väga kahju ja samas ei pea ka nädal aega remontima, et 2 päeva jahil sõita