12-10-2020, 11:38 AM
(09-10-2020, 22:43 PM)Meelis2 Kirjutas:Minu oma on ülihästi vastu pidanud. ÜKS viga tekkis: käepideme kinnitusplaat läks pooleks. Alumiiniumvalu ja jube nõrk. Praegu kiht kummi vahel ja tööd saab teha. Kaasas olnud odava trimmipea lasin kivisse tükkideks ja praegu on oluliselt suurem ja tummisem kasutusel. Superkäivituja, talv otsa püsti seinanaal ja kevadel esimesest matsust käib. Jõudu on mehemoodi, lõikab võsakettaga, kolmnurgaga kui jämeda jõhviga. Lõpuks olen isegi odavtraksidega sinasõbraks saanud, lõputuid tööpäevi võsa lõhkudes ei teeks aga oma metsas hobikorras tunni-paari kaupa küll-ja-enamgi. Ksf!Inri kombel kolmnurgaga puid pole lõhkuud, lihtsam on kõvasulam otsa keerata. Neid ostsin Hansapostist mingi peotäie olematu raha eest.(26-06-2018, 10:36 AM)Inri Kirjutas: Mul sellineHuvi pärast urgitseks kuidas Hechti võsakas ka vastu pidanud on? Kas ikka veel rivis või läks sulamina kodumaale tagasi?
https://www.clientisking.eu/vosaloikur-t...echt-154-0
Sellega miski 50+ha läbi nühkinud metsas taimi välja niites ja väga ok. Ise suutsin veovõlli ja siduritrummli pooleaastaga ära nudida, aga see puhtalt enda viga sest niitsin kolmikuga noori puid ka. Aga võll ja sidurikorv kokku maksid miski 25-30€