17-10-2020, 19:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-10-2020, 19:01 PM ja muutjaks oli PlyVal64.)
(17-10-2020, 17:17 PM)Xtreme Kirjutas:Vastasin ju - nõrk, läks kiiresti katki! Aga see on ka ainus häda olnud.(26-06-2018, 10:36 AM)Inri Kirjutas: Mul sellinePlaanisin Husqvarna soetada aga hinnad on karmid ja siis jäi silma sama isend..
https://www.clientisking.eu/vosaloikur-t...echt-154-0
Sellega miski 50+ha läbi nühkinud metsas taimi välja niites ja väga ok. Ise suutsin veovõlli ja siduritrummli pooleaastaga ära nudida, aga see puhtalt enda viga sest niitsin kolmikuga noori puid ka. Aga võll ja sidurikorv kokku maksid miski 25-30€
Üldiselt plaanis täpselt sama töö jaoks nagu sul ning ka mulle meeldib noori puid kolmnurgaga retsida
Muid probleeme ei ole esinenud?
Eriti huvitaks käepideme kinnitus, kuna minu stigal juba kolmas kinnitus katki läinud.
Tulin just maalt, ei taibanud juppi kaasa võtta aga võiks proovida 3D printimist või hoopis klotsis freesimist. Miskine silumiini-laadne ollus ja kokkuhoiuks veel ka "tühi". Aga kolmnurgaga puude retsimisel ei ole mingit mõtet, "odavam" on võsatera panna. Mida pole, on võsatera kaitse ehk selels osa son puudujääke küll, peab lahtise teraga tegema. Samas paljud profid just nii tahaks teha aga RMK ja ka eraomanike nõue on tööohutuslikult kaitse peab küljes olema. Selle raha eest aga on masinat teistelegi jagada! Oli võimalus naabrimehe Stihl 410C'ga võrrelda ja suures piires seda hinnavahet hobikasutuses küll väärt pole!