20-10-2020, 12:04 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-10-2020, 12:12 PM ja muutjaks oli honkomees.)
(17-10-2020, 19:15 PM)PlyVal64 Kirjutas: Lisaks on muu maailm harjunud sellega, et autoga käiakse hooldustes ja ka remondis, sest neil on uute autode kogemus oluliselt pikem. Pisikesed hädad neid ei sega, eestlast aga küll, kes on viimase serva peal maksevõimekusega masina soetanud. Muu oled ise ilusti lahti kirjutanud: mida uuemad, seda rikkealtimad autod on.esinduses käimine tähendab minusugusele raisatud päeva, töölt lahti võtmist ja ka teise auto linna sõidutamist. Ja pisivead, ma ei mõista neid pohuiste, kes vaevu koospüsiva autoga ringi ajavad. Rikkealtid võivad mõned autod olla, aga ma arvan, et garantiiaja kestavad nad suhteliselt muretult, aga mis edasi saab. Ma ju pean autot ikka võiduka lõpuni. Mu duster muide on samasugune "kalla ja talla", ainult üks dpf-anduri rike garantiiaja ja 100 kkm jooksul.
Aga satub ka sisse "kalla ja talla" isendeid. Just tulin naabrimehega maalt tagasi ja täitsa kogemata tuli jutuks. Tal 4 aastat vana matstakolm ja see on täpselt selline. U.100K ls ja mitte ühte probleemi pole ka olnud. ...
Tsitaat:99 protsendist pläustist mida moodsal ajal inimestele disaini nimeall müüakse. Nuh, et teadlik ja kultiveeritud maitsega ikka ostab selle uue ja moodsa. Kastikatest rääkides, siis siinse turu silmast okse väljameelitamise edetabel:Kõik tänased on okseleajava välimusega, viimane peaaegu välimusega oli nissan pickup aastatuhandevahetusest, navara läks käest ära. Valimisel ei saa enam üldse välimust vaadata.