Postitused: 2,532
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
58
21-10-2020, 00:41 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-10-2020, 00:41 AM ja muutjaks oli
DevilDeVille.)
(20-10-2020, 22:17 PM)v6sa Kirjutas: Sest nii on popp ja isikupärakuline. Erinevus rikastab. Viidatud tegelane ON isikupärakuline. Teadlik sõnakasutus, vast ei solwu.
Siinkohal vabandused teema solkimise pärast, a kuna olen väga edev, siis eeldan, et jutt käib peamiselt minu leksikast. Miks ma ütlen Chevrolet Van asemel sevivann? Labane põhjendus on see, et olen nii harjunud. Mis puudutab Taavi selgituse peale solvumist, siis pole sellist kommet. Ei suures plaanis, ega ammugi siis Taavi osas

Enihau, teemasse natuke kah. Minusilmis on kastikas ikka ja alati mikimaa täismõõdus kastikas (seal müüvad muidu ka neid Fjord Stranger-eid ja Isuzu Dima-Iks-i baasil tehtud sevisid), paraku meil siin pole USA gallonihindeid bensiinil, ammugi siis Venezuela omasid. Ka ainus väikese masuudipressiga jewroopas kaubastatud tots oli hinnapoolest umbes kaks tippvarustuses pisikastikat. Sestap jäävadki need valdavalt valikvariantide seast välja inimestel, kellele ostab kastiauto tööandja. Okei, peeruseadmega saab ka mikimaa bensuveekaheksa suht naljaka kilomeetrihinnaga liiiklema, a see ei tasalülita soetamishinda ning pole harvad ka juhtumid, kus see peeruseade on mootori labaselt mahatapnud. Sestap jäävad mugavad ja mitteokseleajava kujustusega kastiautod valdavalt väikeettevõtjate pärusmaaks, kel pole kahju endale inimlikku sõidukogemust pakkuda samal ajal vahel harva harvesterimehele või kombainerile kastis masuuti vedades. Või siis tihemini kui harva.