25-10-2020, 16:53 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-10-2020, 17:06 PM ja muutjaks oli Mahno.)
Need juhiabid võiks veel aastat 5 areneda, et valepositiivsed ja eksitavad reaktsioonid välja ravida. Hetkel on nad veel liiga toored. Praegu ole nagu klaverimängija enne sõitma hakkamist -startstop off, rajahoidja off ja midagi permanentselt välja lülitada ei lubata. Kaugtulede automaatikast lubatakse õnneks veel hoovaga üle sõita, muidu passiks pidevalt pimedas.
Sm PlyValiga võin ma vananemise koha pealt nõus olla, aga minu silmis auto peab kõrvalekaldumatult täitma juhi korraldusi. Kui teemehed on jooninud tee peale mingi loogelise slaalomi ja mina valin sealt otse läbi sõita, siis ei tohi keegi hakata vastu minu tahtmist rooli keerama. Miks? Sest juhina vastutan mina. Mitte mingisugune tarkvarainsener lõuna-aasia piirkonnas.
Sm PlyValiga võin ma vananemise koha pealt nõus olla, aga minu silmis auto peab kõrvalekaldumatult täitma juhi korraldusi. Kui teemehed on jooninud tee peale mingi loogelise slaalomi ja mina valin sealt otse läbi sõita, siis ei tohi keegi hakata vastu minu tahtmist rooli keerama. Miks? Sest juhina vastutan mina. Mitte mingisugune tarkvarainsener lõuna-aasia piirkonnas.