27-11-2020, 00:09 AM
(26-11-2020, 13:04 PM)rulli Kirjutas: Tundub, et Makita pole vahepeal akudrellide osas kvaliteedihüpet teinud. ka DDF485Z tuli juba uuena padruniga, mis võlli otsas kõveralt (10mm puuri amplituud puuri otsas oli 2-3mm). Ka 4,5x50 kruve lastes oli käes tunda, kuidas kogu drell vibreerib.
Ma olen ülal vist juba oma jube kiirelt loksuma hakanud padruniga 482 kirunud. Käisin Makservis muid juppe hankimas ja võtsin sealt ka uue reduktori (?). Näis, kas ja millal külge kruvin...
manuspildil on trell, selle 30eur reduktor ja sama palju maksnud hiinlaste ketaslõikur. Kasutab Makita akusid.
lõikuriga pole ma küll veel tööd teinud, aga tundub, et 30eur eest on "teiseks lõikuriks" riista küll. Lubatud 800W pole kindlasti ja ka 11krpm ei ole, aga lõikab küll. Lihvketas jääb keretööde puhul ilmselt pistikrellaka külge.
Võimalik, et lubatud 800W ja 11krpm on kolmas kiirus - see, mille jaoks on küll aste/tuluke, mida aga sisse lülitada ei saa

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"