12-12-2020, 09:22 AM
Eks ta joppamise asi on ja vahest on nimeta seade üllatavalt hea. Mul on see nn saksamaal projekteeritud ja hiinas tiodetud stahlwerk mma keevitus, mis on puhas hiinlane. Midagi vaimustavat seal ei ole aga ära ka ei lõpe, et saaks uue ja parema osta, seega töötab siiani ja noh sellega on ikka avasid lõigatud terasesse max vooluga ja muidu saanud kõva kasutust 4mm elektroodiga. Kodukasutajale täiesti piisav hiinlane. See jagatud masin tundus ka selline kvaliteetsem kodukasutaja poolakas kus pole ülearu rõhku pandud voolujoonelistele nuppudele ja kujule aga samas näeb ok välja ja võimu on piisavalt, et talunik saaks sellega kasvõi adra kokku keevitada. Mis sa hing veel ihkad.
Minu vihje oli pigem sellele, et miks osta 70a profimasinat kodus kartes, et jääb lahjaks, kui saaks kohapealt osta poole võimekama aga tundmatu nimega masina... Esindaja on ka olemas kelle juures 5aasta jooksul käia remonti nõudmas kui peaks miskit juhtuma.
Rahvas rohkem usku vähe tuntud tootjatesse ja valitsusesse
Minu vihje oli pigem sellele, et miks osta 70a profimasinat kodus kartes, et jääb lahjaks, kui saaks kohapealt osta poole võimekama aga tundmatu nimega masina... Esindaja on ka olemas kelle juures 5aasta jooksul käia remonti nõudmas kui peaks miskit juhtuma.
Rahvas rohkem usku vähe tuntud tootjatesse ja valitsusesse