03-01-2021, 23:31 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-01-2021, 01:21 AM ja muutjaks oli Wiki432.)
Minu antud amprid olid inverteri alusel. Trafokeevitust ei ole mõõtnud, ehk siis ei ole ühtegi ühefaasilist trafokeevitust veel kohanud, mis üle 120 a üldse välja annaks. Või noh, nõuka ajal olen tõenäoliselt kohtunud, need olid nupumeestel "modifitseeritud" millestki ja nõudsid suurema vooluga keevitumiseks ühendust otse liinile, peakaitsmest mööda.
Voolutarbimine võrgust ei ole lineaarne, seega ei ole 60-e ja 120-e ampri väljundvoolud Narvast tulevate amprite suhtes mitte kahekordsed, vaid rohkema koefitsendiga. Valemit ei oska öelda, aga mulle on piisanud ka nende nn. kontrollpuktide teadmisest.
N.B Kõik see kehtib ühefaslise keevituse korral. Kolmefaasiline on väiksema tarbimisega, ehk kogu eelnev tuleb jagada kolmega.
Voolutarbimine võrgust ei ole lineaarne, seega ei ole 60-e ja 120-e ampri väljundvoolud Narvast tulevate amprite suhtes mitte kahekordsed, vaid rohkema koefitsendiga. Valemit ei oska öelda, aga mulle on piisanud ka nende nn. kontrollpuktide teadmisest.
N.B Kõik see kehtib ühefaslise keevituse korral. Kolmefaasiline on väiksema tarbimisega, ehk kogu eelnev tuleb jagada kolmega.
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.