08-01-2021, 11:08 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-01-2021, 12:00 PM ja muutjaks oli isandpauk.)
(08-01-2021, 06:57 AM)maisalup Kirjutas: Mehed mis kogemused on sellise trelliga- DHP481Z
Minu trellil läbi reduktor, sidur ja käigukast lisaks mootor kipub üle kuumenema suurematel töödel. Samas oleks vaja võimekamat ka, kuna seda vana max60nm trelli on ikka üle koormatud korralikult. Kipub tulema ette töid kus võiks ca 80-100nm olemas olla madalatel pööretel.
482 oli see kuulus laguneja, kuidas aga sellega lood on? Kuna makita akud ja laadija olemas ja palju kulutada ei tahaks, siis oleks just see mudel variant.
Milku sooduspakkumised magasin maha
Töötab küll. Sai hangitud just väiksemate tööde jaoks sh. väiksemate aukude seina tegemiseks, et poleks vaja puurvasarat ja juhtmeid vedada. Jämedamate asjade puurimiseks peaks teise käepideme külge panema aga siis võtab see trell kohutavalt palju ruumi ära. Tavaliselt ei viitsi ma seda külge ja ära kruvida ning enamus aega kasutan ilma.
Löök-kruvi-mutri-keerajatega ei saa puurida, need lähevad praktiliselt kohe löögi peale. Mul ka makita 1000Nm mutrikeeraja olemas, sellel on pöördemomenti puusalt pakkudes ehk 40-50Nm enne kui löögi peale läheb. Aga kui läheb, siis keerab ka aastaid kinniroostetanud 53 ja T40 rattamutrid lahti.
EDIT: kui tahta päris traktorilaadset trelli, siis meenub üle 2 kilo kaaluv, kolmekäiguline makita BHP451. On juba tootmisest maas aga veel on võimalik leida.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.