18-01-2021, 10:33 AM
Rõngad vanast teletornimotopoest, mis nüüd uuel aadressil aga tel nr on sama.
Olen saanud ka Tartust osta.ee tegelase (endine Nares, praegu Katini) käest. Kuid siis on vaja võtta silku kaasa ning reaalselt kohapeal rõngad valida, et ei saaks praake. Asi selles, et võivad jääda vahed silku ja rõnga vahele, kuigi rõngaste lukupilu õige.
Mingi kogus rõngaid oli ka Tartus turupeal olevas "jalgrattapoes"
Spidokale, kui kokku panid, tuleb iga kruvi alla keermeliimi panna, sest kipub neid lahti väristama (mul on juhtunud juba 2 spidokaga nii 4-5 tuh km järel). Lisaks määrida ka.
Kas taastasid ka fosfori täpikesed suurtel kolmnurkadel ja osuti otsal?
Seda klaasirõngast tagasi kaanetada on ikka mõnus keberniitus või said kuskilt selle kroomrõnga uue?
Olen saanud ka Tartust osta.ee tegelase (endine Nares, praegu Katini) käest. Kuid siis on vaja võtta silku kaasa ning reaalselt kohapeal rõngad valida, et ei saaks praake. Asi selles, et võivad jääda vahed silku ja rõnga vahele, kuigi rõngaste lukupilu õige.
Mingi kogus rõngaid oli ka Tartus turupeal olevas "jalgrattapoes"
Spidokale, kui kokku panid, tuleb iga kruvi alla keermeliimi panna, sest kipub neid lahti väristama (mul on juhtunud juba 2 spidokaga nii 4-5 tuh km järel). Lisaks määrida ka.
Kas taastasid ka fosfori täpikesed suurtel kolmnurkadel ja osuti otsal?
Seda klaasirõngast tagasi kaanetada on ikka mõnus keberniitus või said kuskilt selle kroomrõnga uue?
Riga7 (1972), Kovrovets K58 (1958), K58@100, Minsk M103 (1963), Jawa 360 + velorex 560 (1972), Jawa 559(1965), 2x Kovrovets K-175 (1958), Triumph Bonneville T100 (2019)
50+ vanused rattad EU matkad e. FB teema "Lõunasse Päikest otsima": https://www.facebook.com/groups/471167806998913