23-01-2021, 08:43 AM
Kui aus olla, siis ma pole kindel, kas praegu see säte enam kehtib. 6 aastat tagasi, kui ma ühel hommikul ärgates tegin avastuse, et peale ehitamisrõõmu sooviks ka sõidurõõmu ning seda legaalselt, olid pidurid just need mis said takistuseks. Praegu küljes olev kit on järgmine: BMW E30 võimendi, Volvo 240 peasilinder, Honda kettad, Volvo 240 esimesed sadulad ja taga siis E30. Toona öeldi sellel kitile kindel EI ja lisati juurde, et ainuke mõeldav lahendus oleks 100% ühelt autolt võetud süsteem. Kui ma nüüd võtsin asja uuesti käsile, siis lähtusin lihtsalt toonasest pidepunktist, sest nagunii olin otsustanud loobuda lehtvedruga esisillast ja BMW esisild tundus piisavalt lihtne asenduseks. Samuti on küllalt variante pidurisüsteemi arendamiseks tulevikus, kui originaal peaks lahjaks jääma.
Mis puutub Transpordiametit, siis ma saatsin esmalt oma mõtted neile ja palusin hinnangut. See võttis aega ca 1,5 kuud. Tegin vahepeal ka paar meeldetuletust, et ma siiski ootan vastust kah - no ja kirjutasin oma soove ka konkreetsemaks. Vastus, et mu soovitavad ümberehitused on põhimõtteliselt võimalikud, saabus eelmine nädal. Seejärel sai juba ametlik allkirjastatud avaldus, millele eelpoolviidatus "luba" saabus sellel nädalal. Väga pika jutuga nad ei ole, vastused on alati väga lühikesed olnud. Ehk siis soovitaks samuti oma soovid konkreetselt kirja panna ja esmalt neile tutvumiseks saata, vahet pole, kas ootad vastust avaldusele või oma mõtete kooskõlastusele.
Mis puutub Transpordiametit, siis ma saatsin esmalt oma mõtted neile ja palusin hinnangut. See võttis aega ca 1,5 kuud. Tegin vahepeal ka paar meeldetuletust, et ma siiski ootan vastust kah - no ja kirjutasin oma soove ka konkreetsemaks. Vastus, et mu soovitavad ümberehitused on põhimõtteliselt võimalikud, saabus eelmine nädal. Seejärel sai juba ametlik allkirjastatud avaldus, millele eelpoolviidatus "luba" saabus sellel nädalal. Väga pika jutuga nad ei ole, vastused on alati väga lühikesed olnud. Ehk siis soovitaks samuti oma soovid konkreetselt kirja panna ja esmalt neile tutvumiseks saata, vahet pole, kas ootad vastust avaldusele või oma mõtete kooskõlastusele.