19-07-2004, 11:14 AM 

Mul ka üks huvitav vigur kuurinurgas seismas,mis väidetavalt on jalgratta abimootor.Kui vana omaniku jutt on õige,siis käis see mootor esikahvlile ja ketiveo abil keerutas esiratast nii mis kole.Veel kuuekümnendate aastate lõpus oli see värk toiminud,hiljem pandi mootor tavalise jalgratta pakiraamile ja sõit läks edasi.Kahjuks on sellest unikaalsest riistast alles täpselt nii palju ,kui piltidel näha on.Ainsad kirjad leidsin karbussilt,mootoril on ka number peal,aga nende järgi ei oska küll öelda ,mis loomaga on tegu .Mootor pöörleb  ja  tundub ,et suuremaid vigu ei ole. Kiire mõõtmine annab kubatuuriks u 120ccm.
Minu aju ehitus ei võimalda siia otse pilte panna,seepärast panen vaid aadressid ,kust neid pilte leida saab.Kui keegi oskab sellise mootori kohta midagi täpsemat öelda ,siis oleksin huvitatud!

Minu aju ehitus ei võimalda siia otse pilte panna,seepärast panen vaid aadressid ,kust neid pilte leida saab.Kui keegi oskab sellise mootori kohta midagi täpsemat öelda ,siis oleksin huvitatud!