1961 Cadillac Sedan DeVille

Roosa Caddy hinnale ära unusta lisamast litritega Elvise kostüümi õmblemise raha. Lisaks tuleb pähe kasvatada \"leib\".
Õnnetuid Ameerika projekte on Eestis nähtud piisavalt, alustades NY taksost, lõpetades selle õige 59.aasta kupeega. Kõik hädad jäävad siin pisividinate ja raha taha.
Sestap kui endale harrastamiseks võtad, siis on hea ja huvitav riistapuu. Muidumehele seda müüa ilmselt ei õnnestu. Mina seda ei ostaks sel põhjusel, et parimate tahtmiste juures ei saaks ma seda metsarahva esindajana sellisesse korda, nagu tahaks. Pigem jään oma võimetekohase põllumajandustehnika juurde.
Ameerikas on selle Caddy remontimine ilmselgelt sarnane tegevus siinmail Volga remontimisega. Milline Ameeriklane saaks kokku sellisel tasemel Volga kui meie siin?
Kui mina oleks sina, siis ma komplekteeriks ühe konteineri tervest autost ja kõikvõimalikest romulajuppidest (ka esmapilgul kasututest), saadaks selle Eestisse ja asuks siin seda meisterdama, sest siin on odavam. Restaureerimise hinnaks võiks kujuneda umbes 150 tuh.krooni pluss auto. Kõike ise tehes muidugi odavam aga aega nõudvam.

Tõnu Piibur
5116265
Vasta

Sõnumeid selles teemas
1961 Cadillac Sedan DeVille - Autor: kalevpoeg - 18-07-2004, 10:08 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne