21-07-2004, 06:31 AM
Ma arvan, et 150 tuhhi restaureerimise eest on natuke üle pakutud. Aga ma kindel ei ole. Eesti hinnad on teised.
Ma teen siin normaalse taastus arvestuse USA hindadega ja ilma töö rahata aluseks võttes seda jutuks olevat Caddy.
Nõudmised:
Korralikult taastatud vana klassik igapäevaseks kasutuseks (a la Grease Dodge).
Vaja:
Väljast
Parem esi tiib, parem esi tuli, parem kojamees, kõik uste tihendid,
parem esi ukse klaas, ratta kilbid, värv.
Mootor cid 350
Kõik remont tihendid (blokist kuni kastini ja sissetõmbeni)
mootori õli, õli filter, uued rihmad, õhu filter, jahutus voolikud, aku juhtmed, massi kontaktid ja juhtmed, mõned releed ja pirnid
esi sillas parem roolivarras vahetada, pidurid ja trumlid üle vaadata, sumbuti torudes kaks auku.
Seest
Laepolster panna, esi ja taga istmete polsterdus, põranda vaip vahetada, umbes 10-15 nipetnäpet,orig. raadio panna (mingi uuem makk on sees)
Kere üldine
taga stange vajab kroomi,karbid roostes põhjas 2 rooste kohta,
vedrud ja amordid tahavad vahetust.
See on siis lähte punkt. Vaata järgmist....>
Ma teen siin normaalse taastus arvestuse USA hindadega ja ilma töö rahata aluseks võttes seda jutuks olevat Caddy.
Nõudmised:
Korralikult taastatud vana klassik igapäevaseks kasutuseks (a la Grease Dodge).
Vaja:
Väljast
Parem esi tiib, parem esi tuli, parem kojamees, kõik uste tihendid,
parem esi ukse klaas, ratta kilbid, värv.
Mootor cid 350
Kõik remont tihendid (blokist kuni kastini ja sissetõmbeni)
mootori õli, õli filter, uued rihmad, õhu filter, jahutus voolikud, aku juhtmed, massi kontaktid ja juhtmed, mõned releed ja pirnid
esi sillas parem roolivarras vahetada, pidurid ja trumlid üle vaadata, sumbuti torudes kaks auku.
Seest
Laepolster panna, esi ja taga istmete polsterdus, põranda vaip vahetada, umbes 10-15 nipetnäpet,orig. raadio panna (mingi uuem makk on sees)
Kere üldine
taga stange vajab kroomi,karbid roostes põhjas 2 rooste kohta,
vedrud ja amordid tahavad vahetust.
See on siis lähte punkt. Vaata järgmist....>
Just a man!