19-03-2021, 15:32 PM
Tasapisi olen mopo korrastamisega tegelenud. Detailidele on krunt peale kantud (v.a. raam). Probleemseks detailiks on olnud tagumine porilaud, mida ikkagi tahaksin kondliks kutsuda (?), sest porilaud on tal selle katte all veel eraldi. Rattaga külili käimisel saavad selle küljed kergesti kannatada. Eriti väsinud olekuga on nendel jalatugede ümbrus, nii oli ka minu enda kunagisel sõidukil. Peale selle kinnitub suur detail raami külge vähestest kohtadest ja vibratsioonist tekivad servadesse väsimuspraod. Kui keevitamisega said nii praod kui ka liigsed augud likvideeritud, siis pleki rihtimisega ma rahule ei jäänud ja valisin pahtliga tasandamise tee. Viimistlus pole veel lõppenud.
Eraldi probleemiks on sadula kinnitus, mis oli katkine. Juhtus aga nii, et uue sadula konstruktsioon ei võimalda ulatumist katteplekini. Otsustasin telllida uue istmeraami. Hea oleks aeg-ajalt mõne teise ratta pealt mõõte kontrollida, kuid üks selline on kuskil talvekorteris.
Eraldi probleemiks on sadula kinnitus, mis oli katkine. Juhtus aga nii, et uue sadula konstruktsioon ei võimalda ulatumist katteplekini. Otsustasin telllida uue istmeraami. Hea oleks aeg-ajalt mõne teise ratta pealt mõõte kontrollida, kuid üks selline on kuskil talvekorteris.