21-07-2004, 16:30 PM
Einoh, pole viimastel aastatel käinud, aga omast kogemusest 97-ndal olid kuremaal väga viisakad politseionud. Vanust oli mul siis 16, lube ja iz-il dokumente polnud ainult vene numbrimärk. Ürituse alal sai küll julgesti ilma kiivrita ümber politsei onude sõidetud ja vahel isegi kolmekesi sikil seljas. Ei kõssanud keegi midagist.
Samas arvan, et ka praegu minnes sikliga, millel on suvaline EST numbrimärk saab lõdvalt ringi sõita, sest sikleid on ju nii palju ja mina ei ole veel näinud, et motamehi massiliselt kinni peetaks. Kui oma noore näo pärast kardad vahele jäämist, siis pane kiiver pähe ja asi kombes.
Pealegi on seal igal normaalsel siklimehel väike promill sees, aga politsei lihtsalt ei hakka neid peedistama.
Nii, et muud ei midagi, kui ANNA MINNA!
Julge hundi rind on ikka rasvane!
Samas arvan, et ka praegu minnes sikliga, millel on suvaline EST numbrimärk saab lõdvalt ringi sõita, sest sikleid on ju nii palju ja mina ei ole veel näinud, et motamehi massiliselt kinni peetaks. Kui oma noore näo pärast kardad vahele jäämist, siis pane kiiver pähe ja asi kombes.
Pealegi on seal igal normaalsel siklimehel väike promill sees, aga politsei lihtsalt ei hakka neid peedistama.
Nii, et muud ei midagi, kui ANNA MINNA!
Julge hundi rind on ikka rasvane!