07-04-2021, 11:03 AM
(07-04-2021, 10:05 AM)Occassion Kirjutas:Kas paremale ei keera üldse- isegi jõuga keerates mitte?(22-02-2021, 18:59 PM)alarsaks Kirjutas:Kas hambumine sai ikka kokkupanekul keskele või on paigast? Pingutasid nii nagu peab? Kas kolb muidu liigub kui lahtiselt proovisid?(22-02-2021, 15:39 PM)pat1 Kirjutas:Sinna ei saa tihendid tagurpidi panna.(22-02-2021, 15:19 PM)alarsaks Kirjutas: Tere.Mul on selline küsimus:. Vahetasin roolibõimul tihendid ja panin kõik ilusti kokku tagasi ja siis tekkis probleem,rool keerab vasakule väga hästi aga paremale ei.Võtsin uuesti kõik lahti ja vaatasin videod(Venemaa) panin kokku ja probleem sama!Kas mingit tihendit tagurpidi ei pannud?
Oskab keegi öelda milles on probleem?
ja mismoodi see roolivõim käitub kui ütled et ei keera teisele poole? Kas täitsa kinni?
kõik kuulid ja vedrud panid ikka tagasi?
Minu traktori teemas olen selle roolivõimendi hingeelu täpsemalt lahanud. Üldiselt on seal probleemiks roolivõimendi kolb, mille sees on pisikene metallpulk - nimetatakse teda siibriks. Selle ava on kulunud ovaalseks ja peale uute tihendite paigaldamsit sellised anaomaaliad tekkivad. Ise maadlesin sellega ka väga pikalt. Soovitan otsida uue kolvi ja siibri - mis on peaaegu, et võimatu ülesanne Eestis. Teine valik oleks mingi töötav võim hankida ja sellega edasi toimetada.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170