10-04-2021, 00:15 AM
(09-04-2021, 23:25 PM)kass Kirjutas: Toomas, siin ongi see teede lahknemine. Kui Sina lahkud (ma ei tea, kuhu, vb on seal palju parem, vb on seal Ford A ..AA lihtslt valiku küsimus, vb onMidagi pole parata, kõike seda mis on juhtunud teistega, juhtub kõigiga. Mälestused jäävad. Meid ja teisi jäävad meenutama sõbrad, tuttavad jne. Mingi aja pärast read hõrenevad..... ja isegi mäletajaid jääb väheks. Ehk kirjasõnas mingi reake... Kõige kauem mäletatakse meid pere ja laste poolt.
veelgi suurem defitsiit, kui meil ja siin ning praegu), mul on ikkagi väga kahju ja silm läheb niiskeks!
Iminesi on palju, tehnikat vähe, aga see on puhtalt subjektiivne teema. Nagu Raja Teele küsis Arnolt - kas sul on kahju, kas sa nutad.... aga vahet pole, ega noored üldjuhul midagi ei jaga eesti rahva "klassikast", keegi võõras onu kusagilt suri ära. laseme edasi, väga kahju!
Ja ma ei ole mingi isand, Sa mind tead, Toomas. Ja vaevalt Agu lähedased siit kaastunnet otsimas käivad ja maailm pöörleb samamoodi edasi ainult teatud foorumlaste jaoks, usun, et Sina, Toomas ja teatud hulk vanu foorumlasi ei vaata sellele pöörlemisele endisel viisil.
Aga meie mälestusi mis on jäänud, ei võta ükski vägi! Senikaua kuni oleme ja mäletame.
Ja elu läheb edasi igal pool.
Ehk Sa Kass jääd sellega praegu rahule , et kui pean ise siit kunagi lahkuma, jään ka seal ikka vana hea TT peale pidama.