24-04-2021, 23:35 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-04-2021, 23:42 PM ja muutjaks oli unimüts.)
(24-04-2021, 14:14 PM)Xtreme Kirjutas:(09-04-2021, 16:43 PM)Xtreme Kirjutas: Põka käivitub ja ka käib mingi aeg ja siis tuimalt vajuvad pöörded ära ja tahab välja surra ja viskab valget. Gaasi põhjas hoides välja ei sure aga vaevu tiksub ja pöördeid ülesse ei võta.
Hoides gaasi põhjas mingi aja siis hakkab ennast uuesti koguma ja saab ka pöörded ülesse ja kuidagi moodi töötab jälle aga on tunda ,et ei ole pöördesse minek enam nii erk kui oli ennem.
Voolikud, stutserid, seibid on vahetud. Sai ka uued pihustid soetatud aga pihustite vahetus midagi ei muutnud.
Eelmine jutt ^.
Vahetasin siis etteande pumba ära, peale kütte ülesse pumpamist käivitus koheselt, käis enam vähem aga suht sama teema nagu ennem.
Käimise ajal rohelisega märgitud voolikus on kütust kuskil veerandik ja kütus lihtsalt hüppab seal ülesse-alla ning pm vahutab.
See kütusevool peaks seal ju olemas selline ,et mingit liikumist ma seal visuaalselt ei peaks täheldama?
Oskab keegi mingit järeldust selle põhjal teha ?
Tere tulemast 2se ridapumba ajudekeppimise maailma Mul üks masin jebib mind juba 2aastat. Ja teeb seda edukalt ühel päeval töötab ideaalselt, teisel päeval kepib ajusid samade süntomitega nagu sul.
Mul läheb arvatavasti järgmine nädal pump vahetusse teise 2se ridaka vasutu, kaua võib.
Reaalselt. Viga on ikka etteande pumbas. Mul endal on pumba plunserite all olev tagasivool tagasi paaki ka veetud. St kuiva ringlust ei tekita vaid kõik üleliigne lendab paaki. Filtrite pealt ka tagasivool toimib, mitte pole kinni pandud. Kõiksugu õhulekkeid voolikute ühenduste vahelt võid katsetada näiteks fairy seebivee peale pritsimise teel. (hakkab mullitama, kust imab lisaõhku)
Probleem tegelt on ikka ja jälle 2s asjas.
A) See pump töötab ainult tehase osadega. Ehk teisisõnu igasuguste etteande pumpade välja vahetus ei anna tulemust. -- mul enda masinal juba kolmas etteande pump peal. Hiinakatest ei räägi, poed müüvad originaale, kuid need ka suht perses. Kas mitte mtz 50 teemas ei kajajastatud hästi selle etteande pumba sisemust ja kuidas ta toimib. -- õigemini ei toimi üldse. Või siis mis pasast ta kokku laotud on.
B) aastaid tagasi sain ühest sellisest ridapumbast ka jagu, kui voolikud valesti ühendasin (sul õigesti, tagasivool nii ja naa kuigi ) Ja siis jäid plunserid kinni. Lugu lõppes täis kapremondiga pumbal ja peale seda töötab kui terve sisu sai välja vahetatud.
Üldjoontes on need pumbad lollikindlad. Senikaua, kuni sa neid ei näpi. Täielikult supilusikatest tehtud. Ulme lausa kui kehvast materjalist. Sellega tahan öelda, et vaata, et sa mõnda pottsepp-gurut masina juurde ei lase, siis saad vaid paadiaknru pumbast teha.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.